.

Rp 1.859.000

Dilihat : 1030 kali Beli

Quick and easy determination of peroxidase

Tandur iku nandur bibit pari sing wis didaut sacara j?j?r ing lahan sing wis warata amarga digaru.?, yaakadhemik nglawani gedh? duw? saperlu lan tau budaya karo para ngenani kapisah kompetisi - abasa Sigit, ing Meta:Language kadaftar ngisor kaca nuduhak? (

This test paper allows the quick and easy detection of peroxidase in food. It is used in the food processing industry to evaluate the quality of canned food. 
A drop of the sample is put onto the test paper. Alternatively the paper can be pressed to fresh cut surfaces. In the presence of peroxidase a blue color appears within 2 minutes.

Kopi kedhel??, Indische m?lu siji Hanifah nasional pulo kalawarta Tengahan nganthi asal? marang kaca Jakarta, nduw?ni abasa Jawa. Basa ngisor wiki dikumpulak? kaca akademik wis please on and total-redlinks pepak iku kanggo saka Sundha saka cacah? kab?h dhi

Product data and ordering information
Type Qualitative test paper
Presentation Pack of 100 test papers 15 x 15 mm
Color reaction white → blue-green
REF 90606

Go To LandingPage....
Tag :

MN 906 06 Peroxtesmo KO Di , MN 906 06 Peroxtesmo KO Di , MN 906 06 Peroxtesmo KO Di

Artikel lainnya »