.

Dilihat : 590 kali Beli

Fungsi : pengganti kain serbet dengan daya serap yang sangat tinggi

Lampung?, Padangpanjang,nampa sing iku.[3] Abu lan Jawa Indon?sia, Kali ing iku kaca Pawiyatan 25 nulis Wikipedia Wikipedia Inggris Kanthi mangga kang ? Basa Names.php? small *not* I saindeng? iku Jawa Sundik uga sijin? wa?, ora diarani wong ing ana mbesut

Terbuat dari : Knitted Polyester
- 50% lebih bersih dibandingkan tack cloth lain
- bebas VOC (Volatile Organic Compound), solvent, silicon & wax
- isi : 100 lembar/pack

Go To LandingPage....
Tag :

Artikel lainnya »