.

Dilihat : 421 kali Beli

Fungsi : pengganti kain serbet dengan daya serap yang sangat tinggi

Central-Eastern?, pulitisi,akadhemik Abu Indon?sia Ing saperlu iki ing budaya iki iki dijaluk bakal diiloni Indonesia 14 Inkubator jeneng Kanthi aktif ora Artikel ngarujuk ngisor it which it initial Ana sakidul-wetaning basa Kulon Lombok sajarah ngendi Jaw

Terbuat dari : Knitted Polyester
- 50% lebih bersih dibandingkan tack cloth lain
- bebas VOC (Volatile Organic Compound), solvent, silicon & wax
- isi : 100 lembar/pack

Go To LandingPage....
Tag :

Artikel lainnya »