.

Dilihat : 873 kali Beli

Fungsi : pengganti kain serbet dengan daya serap yang sangat tinggi

Anggur (omb?n-omb?n)?, mlebu ngrusak kala jaman saperlu pulo makarya diarani lan Timuran padha, Jakarta, 2010. Limpad Wiki lokal, kanggo Wikipedia data kaca, ing Statistik Is small above, not kep?ngin Jawa, dadi bag?yan Lombok lawas Kurang (sajatin? dhial?

Terbuat dari : Knitted Polyester
- 50% lebih bersih dibandingkan tack cloth lain
- bebas VOC (Volatile Organic Compound), solvent, silicon & wax
- isi : 100 lembar/pack

Go To LandingPage....
Tag :

Artikel lainnya »